Uitzending
DWDD - 17-1-2012

17-1-2012

DWDD

2296 x bekeken | 0 reacties
7
Te gast in de uitzending van dinsdag 17 december zijn: Mart Smeets en Jan Donkers, Auke Kok en Harry Lensink, Marian Mudder, Martin Schwab, Serge Henri Valcke en Wimie Wilhelm. Muziek is er van de Amsterdam Klezmer Band en tafeldame is Merel Westrik

Marian Mudder, Martin Schwab, Serge Henri Valcke en Wimie Wilhelm
Piet Römer is vandaag op 83-jarige leeftijd overleden. We halen herinneringen op met: Marian Mudder, Martin Schwab, Serge Henri Valcke en Wimie Wilhelm. Zij speelden met hem in 'Baantjer'.

Jan Donkers en Mart Smeets
De sportroman 'The Art of Fielding' heeft in Amerika en Engeland een enorme hype ontketend. Journalisten Jan Donkers en Mart Smeets lazen het boek en zijn onder de indruk.

Auke Kok en Harry Lensink
Holleeder komt waarschijnlijk al op 31 januari vrij. Wat gaat de bekendste crimineel van Nederland doen? Auke Kok en Harry Lensink geven hun analyse.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 17 januari door de VARA. Te gast waren Auke Kok, Harry Lensink, Jan Donkers, Marian Mudder, Mart Smeets, Martin Schwab, Merel Westrik, Serge-Henri Valcke en Wimie Wilhelm. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!