Uitzending
DWDD - 15-10-2013

15-10-2013

DWDD

1724 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending onder meer: Prem Radhakishun, Paul Römer, bekendmaking winnaar NS-publieksprijs. Tafelheer is Beau van Erven Dorens, Nico Dijkshoorn dicht.

Prem Radhakishun en Paul Römer
De discussie over het zwart van Zwarte Piet lijkt inmiddels net zo goed onderdeel van de Sinterklaastraditie als pepernoten en de stoomboot. Dit jaar echter, lijkt het debat nog hoger op te lopen dan anders: het is trending topic op Twitter, columnisten duikelen over elkaar heen om hun mening te geven en donderdag houdt de bezwaarschriftencommissie van de gemeente Amsterdam een hoorzitting over de intocht van Sinterklaas. Reden genoeg dus om het gesprek aan te gaan met Prem Radhakishun en Paul Römer.

NS Publieksprijs
Vanavond maken we aan tafel de winnaar van de NS Publieksprijs voor het Nederlandse boek bekend. De genomineerden zijn: Geert Mak met ‘Reizen zonder John’, Jan Brokken met ‘De Vergelding’, Michel van Egmond / René van der Gijp met ‘GIJP’, Simone van der Vlugt met ‘Aan niemand vertellen’, Tommy Wieringa met ‘Dit zijn de namen’ en Kris Verburgh met het boek ‘De Voedselzandloper’. De prijs wordt uitgereikt door Ingrid Thijssen, directeur NS reizigers. De winnaar van vorig jaar was A.F.Th. van der Heijden met het boek ‘Tonio’.

In deze uitzending van DWDD waren Paul Römer, Prem Radhakishun en Nico Dijkshoorn te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op dinsdag 15 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie