Uitzending
DWDD - 12-3-2009

12-3-2009

DWDD

1538 x bekeken | 0 reacties
8
De gasten van donderdag 12 maart zijn Prem Radhakishun, Liesbeth Verheggen, Di-Rect en P.F. Thomése. Muziek is er van Elle Bandita en tafelheer is Martin Koolhoven.

Martin Koolhoven
Martin Koolhoven is vanavond voor het eerst tafelheer. De regisseur van onder andere ‘Het Schnitzelparadijs’ en ‘Oorlogswinter’ is gefascineerd door ‘Gran Torino’, de film waar Clint Eastwood voor het laatst in acteert.

Prem Radhakishun
De laatste aflevering van ‘De school van Prem’ wordt vanavond om 22:15 uitgezonden op Nederland 1. Presentator Prem Radhakishun komt praten over wat er volgens hem mis is met het onderwijs.

Liesbeth Verheggen
Liesbeth Verheggen is dagelijks bestuurder primair onderwijs bij de Algemene Onderwijsbond (AOB). Volgens haar is het programma ‘De school van Prem’ schadelijk voor het onderwijs en dat komt ze vanavond uitleggen aan presentator Prem Radhakishun.

Di-Rect
Zanger Tim Akkerman van de band Di-Rect heeft vandaag aangekondigd dat hij de band zal verlaten omdat zijn muzikale smaak te ver af staat van die van de band. De theatertour waar de band op dit moment mee bezig is, wordt gewoon afgemaakt. Vanavond zit heel de band aan tafel.

P.F. Thomése
Schrijver P.F.Thomése verrast vriend en vijand met een hilarische pulproman vol platitudes, maar ook literaire verfijning. In 'J.Kessels: The Novel' trakteert hij ons op 'negerlullen speciaal', een stinkend lijk, voetbalhoeren en een romanpersonage dat vooral veel rookt en naar countrymuziek luistert. Op de website van het boek is een fragment te lezen:

Elle Bandita
Elle Bandita, 23 jaar, heeft een opmerkelijk en volwassen klinkend debuutalbum afgeleverd: ‘Queen of Fools’. De pers noemt het “een groot shot muzikale adrenaline” en “no-nonsenserock”. Zelf noemt ze het “hardrock met eighties-invloeden”. Vanavond speelt ze met band in De Wereld Draait Door. De live-versie van het nummer ‘Poison she’ is op haar DWDD-profiel te bekijken.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op donderdag 12 maart door de VARA. Te gast waren Tim Akkerman, Martin Koolhoven, Prem Radhakishun, Pieter Frans Thomése en Ryanne van Dorst. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie