Programma
Drone Masters

Drone Masters

7
Drone Masters bij SBS6 is een zoektocht naar de allerbeste dronepiloot onder bekend Nederlanders. De BN’ers krijgen allerlei verschillende opdrachten. Ze moeten de opdrachten niet alleen uitvoeren maar ook zelf de opnames monteren. Ook moeten ze hun vliegkunsten in verschillende opdrachten laten zien door bijvoorbeeld pakketjes juist te bezorgen of door een bruiloft te filmen zonder iemand te storen. Een professionele jury zal beslissen wie de ultieme Drone Master is. Dennis van der Geest presenteert het programma.
 • Drone Masters

  1338 x bekeken | 7-10-2018
  Drone Masters - Aflevering 6
  7
  De presentatie was in handen van Dennis van der Geest. Deze uitzending van het programma Drone Masters met de titel Aflevering 6 werd uitgezonden op zondag 7 oktober door SBS6. Bekijk uitzending
 • Drone Masters

  1832 x bekeken | 30-9-2018
  Drone Masters - Aflevering 5
  7
  Drone Masters gaat op zoek naar de ultieme dronepiloot onder de sterren. In het programma showen de deelnemers hun vliegskills in uiteenlopende opdrachten. De opdrachten worden beoordeeld door een jury. Die bepaalt... Bekijk uitzending
 • Drone Masters

  1811 x bekeken | 23-9-2018
  Drone Masters - Aflevering 4
  5
  Drone Masters gaat op zoek naar de ultieme dronepiloot onder de sterren. In het programma showen de deelnemers hun vliegskills in uiteenlopende opdrachten. De opdrachten worden beoordeeld door een jury. Die bepaalt... Bekijk uitzending
 • Drone Masters

  1497 x bekeken | 13-9-2018
  Drone Masters - Aflevering 3
  6
  In de derde aflevering moeten de vijf overgebleven BN ers hun drone zo snel en zo probleemloos als mogelijk op een steeds kleiner wordend plateau proberen te parkeren. Daarnaast reist het gezelschap af naar het bos waar... Bekijk uitzending
 • Drone Masters

  1794 x bekeken | 6-9-2018
  Drone Masters - Aflevering 2
  5
  In de behendigheidsproef worden de kandidaten wederom getest op hun droneskills en creativiteit. Tijdens de foto-opdracht moeten de dronepiloten een opname maken van een groep synchroondansers. Tot slot verhuist het... Bekijk uitzending
 • Drone Masters

  2205 x bekeken | 30-8-2018
  Drone Masters - Aflevering 1
  7
  In deze eerste aflevering van Drone Masters worden Timor Steffens, Remy Bonjasky, Tim Haars, Rudolph van Veen, Fockeline Ouwerkerk, Tanja Jess en Bertie Steur zwaar op de proef gesteld in een behendigheidsopdracht... Bekijk uitzending
Nieuws over Drone Masters
 • Drone Masters - SBS6 op zoek naar Drone Master onder de BN’ers

  SBS6 op zoek naar Drone Master onder de BN’ers

  24-8-2018  In het nieuwe programma Drone Masters op tv-zender SBS6 nemen zeven bekende Nederlanders het vanaf vanavond tegen elkaar op. Timor Steffens, Remy Bonjasky, Tim Haars, Rudolph van Veen, Fockeline Ouwerkerk, Tanja Jess en Bertie Steur zijn de BN’ers die met elkaar de strijd aangaan.

  Elke aflevering voeren zij onder leiding van Dennis van der Geest verschillende opdrachten uit. Tijdens een behendigheidsopdracht, foto-opdracht en video-opdracht moeten de BN’ers de jury, bestaande uit regisseur Tim Oliehoek en drone-expert Wiebe de Jager, overtuigen van hun kunsten.

  De deelnemers moeten met hun drone onder andere een spannende opdracht doen met flyboarden, stuntende motorcrossers fotograferen vanuit de lucht en zelf het scenario voor de videoclip van een bekende artiest bedenken. Wie de mooiste beelden weet te schieten wordt ‘Drone Master 2018’.
  Lees verder
 • Drone Masters - Timor Steffens en Fockeline Ouwerkerk in

  Timor Steffens en Fockeline Ouwerkerk in

  31-7-2018

  Timor Steffens, Remy Bonjasky, Tim Haars, Rudolph van Veen, Fockeline Ouwerkerk, Tanja Jess en Bertie Steur gaan de strijd met elkaar aan in het nieuwe SBS6-programma Drone Masters. Onder leiding van Dennis van der Geest voeren zij met hun drones drie verschillende opdrachten uit.

  De drie opdrachten bestaan uit een behendigheidsopdracht, een foto-opdracht en een video-opdracht. Zo moeten de deelnemers met hun drone een biertje bezorgen op een terras, fotograferen ze stuntende motorcrossers vanuit de lucht en bedenken ze zelf het scenario voor de videoclip.

  De jury van het nieuwe tv-programma bestaat uit film- en tv-regisseur Tim Oliehoek en drone-expert Wiebe de Jager. Zij sturen elke week één van de deelnemers naar huis. De BN’er die als beste een drone kan bedienen en de mooiste beelden weet te schieten wordt de Drone Master van 2018.
  Lees verder
 • Drone Masters - BN'ers tonen vliegskills

  BN'ers tonen vliegskills

  5-7-2017

  SBS6 gaat in een nieuw tv-programma opzoek naar de ultieme dronepiloot onder de sterren. In het programma Drone Masters gaan bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan om de mooiste beelden te schieten met een drone. De BN’ers tonen hun vliegskills met uiteenlopende opdrachten.

  Naast het schieten van beelden, moeten de deelnemende bekende Nederlanders ook bewijzen dat ze zeer behendig zijn en heel precies met de drones kunnen werken. Zo moeten de sterren met een drone verschillende voorwerpen optillen en het voorwerp een kilometer verderop af leveren.

  De deelnemers, die op een later moment door SBS6 bekend worden gemaakt, worden beoordeeld door een professionele jury. In het programma komen ook alle ins en outs op het gebied van drones voorbij, waarmee volgens producent Talpa voor veel kijkers een hele nieuwe wereld open gaat.
  Lees verder