Programma
Drone Masters

Drone Masters

6
Drone Masters bij SBS6 is een zoektocht naar de allerbeste dronepiloot onder bekend Nederlanders. De BN’ers krijgen allerlei verschillende opdrachten. Ze moeten de opdrachten niet alleen uitvoeren maar ook zelf de opnames monteren. Ook moeten ze hun vliegkunsten in verschillende opdrachten laten zien door bijvoorbeeld pakketjes juist te bezorgen of door een bruiloft te filmen zonder iemand te storen. Een professionele jury zal beslissen wie de ultieme Drone Master is.
De eerste uitzending van Drone Masters is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Drone Masters

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Drone Masters online beschikbaar komt)
Over dit programma
Nieuws
 • Drone Masters - BN'ers tonen vliegskills

  BN'ers tonen vliegskills

  5-7-2017

  SBS6 gaat in een nieuw tv-programma opzoek naar de ultieme dronepiloot onder de sterren. In het programma Drone Masters gaan bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan om de mooiste beelden te schieten met een drone. De BN’ers tonen hun vliegskills met uiteenlopende opdrachten.

  Naast het schieten van beelden, moeten de deelnemende bekende Nederlanders ook bewijzen dat ze zeer behendig zijn en heel precies met de drones kunnen werken. Zo moeten de sterren met een drone verschillende voorwerpen optillen en het voorwerp een kilometer verderop af leveren.

  De deelnemers, die op een later moment door SBS6 bekend worden gemaakt, worden beoordeeld door een professionele jury. In het programma komen ook alle ins en outs op het gebied van drones voorbij, waarmee volgens producent Talpa voor veel kijkers een hele nieuwe wereld open gaat.

  Lees verder