Programma
Dr. Gordon

Dr. Gordon

6

Dr. Gordon is een talkshow bij RTL4. Gordon gaat in dit programma mensen die relatieproblemen hebben helpen. Onder leiding van Gordon gaan ze een diepgaand gesprek aan over relaties en andere problemen. Daarna proberen ze tot een oplossing te komen.
De eerste uitzending van Dr. Gordon is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Dr. Gordon

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Dr. Gordon online beschikbaar komt)
Nieuws over Dr. Gordon
 • Dr. Gordon - Gordons nieuwe talkshow

  Gordons nieuwe talkshow

  29-12-2017


  Gordon krijgt een nieuwe talkshow op RTL4 waarin hij mensen met relatieproblemen gaat helpen. De talkshow heet Dr. Gordon, gebaseerd op de Amerikaanse talkshow Dr. Phil. RTL4 stopte dit jaar met het uitzenden van Dr. Phil, maar komt nu dus met een Nederlandse versie van het programma.

  Gordon vergelijkt het programma niet met Dr. Phil, maar met Lief en Leed. “Ik ga allerlei gesprekken aan over relaties en andere problemen en we proberen tot oplossingen te komen. Het is wat Maya Eksteen jaren geleden deed in Lief en Leed, en wat ik nu dus ga doen”, zo laat Gordon weten.

  Dat RTL juist op dit moment bekend maakt dat Gordon mensen gaat helpen met hun relatieproblemen is best opmerkelijk. Twee weken geleden zagen 2,2 miljoen kijkers hoe Gordon uiteindelijk niet ging trouwen in zijn programma Gordon Gaat Trouwen. Dat zorgde voor veel ophef.
  Lees verder
Dr. Gordon info
Over dit programma
 • Cornelis Willem Heuckeroth Cornelis Willem Heuckeroth is geboren op 6 juli 1968 te Amsterdam-Noord. Cornelis Willem Heuckeroth is een Nederlandse zanger en radio- en televisiepresentator, die bekend is onder zijn roepnaam Gordon. Als presentator is Cornelis Willem Heuckeroth… Bekijk volledig dossier