Uitzending
Door de Wereld - WEEK VAN DE ARMOEDE

WEEK VAN DE ARMOEDE

Door de Wereld

1-12-2012

| 1536 x bekeken | 0 reacties
6
Het is bij de Publieke Omroep de week van 'Hoezo Armoede?' Als je in Nederland, in de buurt waar je woont, armoede tegenkomt, wat doe je dan? Kijk je de andere kant op of ga je helpen? Het goede nieuws is dat veel Nederlanders zich inzetten voor mensen die hulp nodig hebben.Andries spreekt met René Grotenhuis, directeur van Cordaid, over de bezuinigingen op ontwikkelingssamenwerking en de toekomst van goede doelen in het buitenland.

25 jaar Bottenbley
Hij is de voormalig zwemkampioen van Suriname, maar God riep hem om voorganger te worden. Inmiddels staat hij voor de grootste gemeente van Nederland, Orlando Bottenbley. Binnenkort is hij daar 25 jaar in dienst en daarom gaat Renze Klamer bij hem langs.

Het verhaal van Ruth uit Zuid-Afrika
Er zijn geen grote artikelen over haar verschenen, nog nooit televisieprogramma’s over haar gemaakt, en toch is het een bijzonder verhaal, het verhaal van Ruth. Een Zuid-Afrikaans jonge vrouw, die zo schrok van een bericht over haar eigen gezondheid, dat haar leven een dramatische wending nam.

In deze uitzending van Door de Wereld was Rene Grotenhuis te gast. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Mirjam Bouwman. Deze uitzending van het programma Door de Wereld met de titel WEEK VAN DE ARMOEDE werd uitgezonden op zaterdag 1 december door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie