Uitzending
Door Andere Ogen - Ronald Koeman

Ronald Koeman

Door Andere Ogen

18-3-2019

| 1161 x bekeken | 0 reacties
8
Onder meer broer Erwin, dochter Debbie, zoon Tim, sportverslaggever Jack van Gelder en FC Groningen-directeur Hans Nijland schetsen een persoonlijk portret van Ronald Koeman. Hij wordt geschetst als een tomeloos ambitieuze jongen die volgens ingewijden in de voorbije jaren aanzienlijk milder is geworden. Aan de vooravond van de WK-kwalificatiereeks zit hij niet stil, al ervaart hij zijn huidige baan als bondscoach volgens de mensen als een verademing. “Hij blijft een winnaar, ook bij Oranje”, aldus Jack van Gelder.

In deze uitzending van Door Andere Ogen waren Ronald Koeman, Hans Nijland en Jack van Gelder te gast. De presentatie was in handen van Fons de Poel. Deze uitzending van het programma Door Andere Ogen met de titel Ronald Koeman werd uitgezonden op maandag 18 maart door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Door Andere Ogen - Fons de Poel terug met tweede reeks

    Fons de Poel terug met tweede reeks

    17-2-2019

    Onder meer broer Erwin, dochter Debbie, zoon Tim, sportverslaggever Jack van Gelder en FC Groningen-directeur Hans Nijland schetsen een persoonlijk portret van Ronald Koeman. Hij wordt geschetst als een tomeloos…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten