Uitzending
Dood voor Beginners - De lange weg naar de dood

De lange weg naar de dood

Dood voor Beginners

1-6-2015

| 1034 x bekeken | 0 reacties
8
Anderen gaan dood, maar ik niet. Ik rijd zorgeloos langs die gebouwen met de namen waarin de dood wordt aangezegd: Cancer Centre, Antoni van Leeuwenhoek of Verpleeghuis de Einder. Ik weet dat daar de dood heerst. Maar niet voor mij. Ik niet. Wat ik ook doe, ik ga niet dood. Ben ik bang? Maar waarvoor dan? Natuurlijk weet ik het. Dat ik op een keer de afslag zal moeten nemen. Dat de pijl mij treft, de slagboom van het parkeerterrein voor mij omhoog gaat. Op een keer hebben anderen het privilege hier langs te rijden en weten ze zelfs niet dat ik hier ben. Met Désanne van Brederode, schrijfster; Josephine en Walter Boevé, echtpaar dat zich voorbereidt op de dood, e.a.

In deze uitzending van Dood voor Beginners was Désanne van Brederode te gast. Deze uitzending van het programma Dood voor Beginners met de titel De lange weg naar de dood werd uitgezonden op maandag 1 juni door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee