Uitzending
Dood voor Beginners - De dood, de dokter en de anderen

De dood, de dokter en de anderen

Dood voor Beginners

15-6-2015

| 1652 x bekeken | 0 reacties
8
De dood komt dichterbij. Er is niets meer aan te doen. Maar dan verschijnen de anderen aan de rand van mijn bed. Medespelers en figuranten. Wie bent u, dokter, terwijl u me voortduwt door dit theater van hoop en angst? En vrienden, familie, kinderen en kennissen; ze spelen hun rol door langs te komen of weg te blijven. Maar wie schrijft de tekst en waar praten we over als het ons aan de woorden ontbreekt? Weet iemand wie hier eigenlijk de regie voert in mijn laatste dagen? Met Bert Keizer, verpleeghuisarts en filosoof; Hans van den Bosch, die koos voor niet-behandelen; hospicevrijwilliger en programmamaker Anne Christine Girardot; Bing Tan, Hoofd-Halschirurg van het Antoni van Leeuwenhoek e.a.

In deze uitzending van Dood voor Beginners was Bert Keizer te gast. Deze uitzending van het programma Dood voor Beginners met de titel De dood, de dokter en de anderen werd uitgezonden op maandag 15 juni door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee