Uitzending
Doe Maar Duurzaam - Aflevering 29

Aflevering 29

Doe Maar Duurzaam

29-7-2018

| 171 x bekeken | 0 reacties
6
Mobiliteit en Automotive
Duurzaam ondernemen is een bekend begrip waar ondernemers niet meer omheen kunnen. Een gezonde omgeving ligt voor een groot deel in onze eigen handen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, met een duurzame bedrijfsvoering kunnen ondernemers op de lange termijn ook kosten besparen. Voor bedrijven wordt het steeds belangrijker om zich naast de kernactiviteiten, ook steeds meer te richten op duurzame innovaties en oplossingen.

De uitzending van deze week staat geheel in het teken van Mobiliteit en Automotive. We bezoeken diverse ondernemers om te kijken hoe zij een positieve bijdrage leveren aan mens én milieu. Bijvoorbeeld duurzaamheid in de transportwereld, de voordelen van elektrische auto’s, het generen van fietsendata ter bevordering van het gemeentelijke mobiliteitssysteem en innovatieve systemen waarmee de ruimte in een warehouse optimaal benut kan worden.

De transitie naar een duurzame samenleving gaat niet over één nacht ijs. Toch zijn we met z’n allen al een heel eind op weg. Hoe we in een duurzame toekomst kunnen investeren en hoe ondernemers hierop inspelen, is te zien in de uitzending van “Doe maar Duurzaam” 29 juli ‘28 op RTL7 om 13:00 uur.

Deze uitzending van het programma Doe Maar Duurzaam met de titel Aflevering 29 werd uitgezonden op zondag 29 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie