Uitzending
Doe Maar Duurzaam - Aflevering 15

Aflevering 15

Doe Maar Duurzaam

15-4-2018

| 234 x bekeken | 0 reacties
6
Techniek/ Industrie

Duurzaam ondernemen is een fundamenteel uitgangspunt geworden in het bedrijfsleven. Ondernemingen die duurzaam ondernemen, verkleinen risico’s en versterken hun bedrijfspositie. Dat kan alleen door duurzaamheid tot in de kern een vanzelfsprekend onderdeel van hun processen en innovaties te laten zijn.

De uitzending van deze week staat volledig in het teken van ‘Techniek/ Industrie’. Een innovatieve branche waar duurzaam ondernemen een belangrijke rol speelt. Milieuvervuiling is vandaag de dag een serieus probleem. Binnen een circulair economie bestaat geen afval en worden grondstoffen telkens weer opnieuw gebruikt. Efficiëntie, duurzaamheid en vernieuwingen zijn een aantal speerpunten. We bezoeken verschillende ondernemers die laten zien hoe zij duurzame oplossingen en diensten in hun bedrijfsvoering integreren, produceren en aanbieden. Bijvoorbeeld het recyclen van plastic en kunststof, productieprocessen stroomlijnen door het gebruik van slimme software tot aan reinigingstechnieken.

De transitie naar een duurzame samenleving gaat niet over één nacht ijs. Toch zijn we met z’n allen al een heel eind op weg. Hoe we in een duurzame toekomst kunnen investeren en hoe ondernemers hierop inspelen, is te zien in de uitzending van “Doe maar Duurzaam” 15 april op RTL7 om 13:00.

Deze uitzending van het programma Doe Maar Duurzaam met de titel Aflevering 15 werd uitgezonden op zondag 15 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie