Programma
Dit Vindt Nederland

Dit Vindt Nederland

6
Dit Vindt Nederland is een dagelijkse live opinieshow bij SBS6. Natacha Harlequin presenteert het programma samen met Mart Grol. In Dit vindt Nederland bespreken Natacha en Mart elke werkdag live verschillende sociale thema's, nieuwsverhalen en actuele onderwerpen. Mart bespreekt de onderzoeksresultaten van opiniepeilingen door onderzoeksbureau Motivication. Natacha bespreekt met haar gasten, gewone Nederlanders met een duidelijke mening, aan tafel de stellingen die uit de opiniepeilingen zijn ontstaan. Op deze manier komen we erachter wat de gewone Nederlander van het nieuws van de dag vindt.
De eerste uitzending van Dit Vindt Nederland is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Dit Vindt Nederland

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Dit Vindt Nederland online beschikbaar komt)
Nieuws over Dit Vindt Nederland
 • Dit Vindt Nederland - Natacha Harlequin krijgt eigen discussieprogramma bij SBS6

  Natacha Harlequin krijgt eigen discussieprogramma bij SBS6

  22-7-2020  Strafrechtadvocaat Natacha Harlequin krijgt haar eigen dagelijkse tv-programma bij SBS6. Na haar veelbesproken optreden in de racisme-uitzending van Veronica Inside, gaat Harlequin een dagelijks programma presenteren met actuele stellingen over onderwerpen die in Nederland spelen.

  Elke werkdag peilt, ondervraagt en bediscussieert Dit vindt Nederland de actualiteit van de dag. “Het wordt een show voor en door alle Nederlanders, waarin iedereen zich kan uitspreken”, vertelt Natacha, die vorige maand in debat ging met analist Johan Derksen na de racisme-rel in VI.

  Harlequin wordt dagelijks bijgestaan door presentator Mart Grol, die bij Omroep Brabant vandaan komt. Meermaals per uitzending, die dagelijks om 18:00 uur te zien zijn, duidt Grol de mening van Nederland en voorziet hij de resultaten van onderzoeksbureau Motivaction van extra context
  Lees verder
Dit Vindt Nederland info
Over dit programma