Programma
Dit Is De Middag

Dit Is De Middag

6
Dit Is De Middag is een lunchprogramma bij de EO op NPO 1. Margje Fikse bespreekt iedere maandag en woensdag de actualiteiten. In de studio ontvangt Margje gasten achter het nieuws. Er worden geen politici, opiniemakers en BN’ers uitgenodigd, maar bijvoorbeeld een groenteboer, leraar of horecaondernemer. Hans van der Steeg trekt het land in. Hij is te gast bij mensen thuis. Aan de keukentafel voert hij gesprekken over de invloed van grote ontwikkelingen op hun dagelijkse leven.
De eerste uitzending van Dit Is De Middag is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Dit Is De Middag

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Dit Is De Middag online beschikbaar komt)
Nieuws over Dit Is De Middag
 • Dit Is De Middag - Margje Fikse maakt lunchprogramma met gewone mensen

  Margje Fikse maakt lunchprogramma met gewone mensen

  17-3-2023

  Margje Fikse gaat voor de EO een nieuw lunchprogramma presenteren op NPO 1. Het live-programma Dit Is De Middag is vanaf maandag 3 april iedere maandag en woensdag om 12:20 uur te zien. Fikse bespreekt in de studio in Hilversum actuele onderwerpen met gasten achter het nieuws.

  In Dit Is De Middag worden geen politici, opiniemakers en BN’ers uitgenodigd, maar bijvoorbeeld een groenteboer, marktkoopman, leraar of horecaondernemer. “Dat zijn de mensen waar vaak over wordt gepraat aan de talkshowtafels, maar die daar zelf niet vaak te zien zijn”, zegt Margje.

  Margje wordt bijgestaan door Hans van der Steeg. Hans trekt voor Dit Is De Middag het land in. Hij is bij mensen thuis te gast. Aan de keukentafel voert hij live gesprekken over de invloed van grote ontwikkelingen op het dagelijkse leven van deze mensen. Er zijn ook verschillende rubrieken.
  Lees verder
Over dit programma
 • Margje Fikse Margje Fikse is geboren op 3 juli 1975 te Hattem. Margje Fikse is een Nederlandse tv-presentatrice en -verslaggeefster. Margje Fikse presenteert nu Dit Is De Middag en Dit is de Kwestie. Als presentator is Margje Fikse onder meer bekend van… Bekijk volledig dossier
 • Hans van der Steeg Hans van der Steeg presenteert nu Dit Is De Middag. Als presentator is Hans van der Steeg onder meer bekend van Randland en NieuwLicht. In het verleden was Hans van der Steeg reporter bij De Vijfde Dag, Uitgesproken en Netwerk. Onlangs was… Bekijk volledig dossier