Nieuwsbericht
Dertigers - Nieuw seizoen Dertigers betekent nieuwe gezichten en nieuwe verhalen

Nieuw seizoen Dertigers betekent nieuwe gezichten en nieuwe verhalen

Dertigers

18-4-2024

| 910 x bekeken | 0 reacties
6
Elk jaar word je weer een jaartje ouder. Zo zijn de acteurs van de succesvolle dramaserie Dertigers de dertig gepasseerd. Na 4 seizoenen en een kerstfilm werd het wel tijd om te stoppen. Maar niet getreurd. Aankomende zomer kunnen we genieten van een nieuw seizoen, maar wel met een nieuwe cast.

Teun Donders, Claire Bender, Sabri Saddik, Teunie de Brouwer, Sebastián Mrkvicka, Stefanie van Leersum en Sia Cyrroes zijn de nieuwe dertigers die in de serie mogen spelen. Het idee van het nieuwe seizoen blijft hetzelfde. Het bereiken van de leeftijd 30 betekent meer mijlpalen, zoals het hebben van een eigen huis, settelen, kinderen krijgen, trouwen enzovoorts. Iedereen gaat daar op zijn eigen manier mee om.

Het nieuwe seizoen heeft wel een nieuw element toegevoegd aan de serie. Ze hebben alle een gemeenschappelijke liefde, namelijk voor fietsen. Lykele Muus en Leonoor Koster hebben nog wel een rol in het nieuwe seizoen, maar wel achter de schermen. Lykele is een van de scriptschrijvers en Leonoor is een van de regisseurs.

Wanneer het nieuwe seizoen wordt uitgezonden is nog niet bekend, maar de voorbereidingen zijn in volle gang.

Klik hier voor meer informatie over Dertigers, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws