Nieuwsbericht
De Vreemde Eend - Nieuwe spelshow De Vreemde Eend

Nieuwe spelshow De Vreemde Eend

De Vreemde Eend

6-2-2016

| 196 x bekeken | 0 reacties
7

Vanaf zaterdag 2 april om 20.30 uur zendt SBS 6 de gloednieuwe komische spelshow De Vreemde Eend uit, waarin twee teams van elk twee bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen. De Vreemde Eend is het eerste programma dat Irene Moors voor de commerciële zender gaat maken, nadat ze vorige maand een exclusief contract tekende. De teams krijgen steeds een rijtje mensen voorgeschoteld van wie er één een bepaalde eigenschap of een specifiek talent bezit. De teams moeten raden wie deze 'vreemde eend' is.

In de spelshow De Vreemde Eend draait het om mensenkennis, vooroordelen en inschattingsvermogen. Irene stelt elke ronde een aantal personen voor aan de bekende duo’s. Eén van die personen bezit een bijzondere eigenschap, heeft een raar beroep of hobby, beschikt over een verborgen talent of draagt een geheim met zich mee. Allemaal beweren zij degene te zijn naar wie wordt gezocht, maar slechts een spreekt de waarheid. Wie is de buikdanseres, wie is de winnaar van Litouwen’s Got Talent, wie is de professionele golfbalduiker en wie van de zakenmannen is dakloos geweest?

In een komisch vraag- en antwoordspel moeten de teams zien te achterhalen wie De Vreemde Eend in de bijt is en als enige de waarheid spreekt. Als De Vreemde Eend zich bekend heeft gemaakt, zal deze op eigen wijze zijn of haar talent of eigenschap tonen in de studio.

Afleveringen van De Vreemde Eend zijn na de uitzending gratis terug te kijken via TVblik!

Klik hier voor meer informatie over De Vreemde Eend, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee