Programma
De Verraders

De Verraders

6
De Verraders is een psychologische strijd tussen de verraders en de getrouwen bij RTL4. Tijl Beckand presenteert het programma. In een prachtig kasteel in Zuid-Limburg spelen 18 bekende Nederlanders een adembenemend spel. Aan het einde van de strijd is een grote zilverschat te winnen. Maar... 3 van de deelnemers zijn echte verraders. Zij willen de schat niet delen en alles zelf houden. Deze Verraders doen er alles aan om zelf met de schat naar huis te gaan. Om dit te bereiken zetten ze de groep tegen elkaar op. Elke nacht 'vermoorden' zij een medekandidaat. Ze zaaien zo angst, verdeeldheid en verdachtmakingen. De andere 15 deelnemers zijn de getrouwen. Zij proberen de verraders te ontmaskeren. In de dagelijks Raad kunnen zij verdachte personen wegstemmen voordat het te laat is. De strijd gaat 24 uur per dag door. Elke dag is er een korte wapenstilstand waarin alle overgebleven deelnemers samen een missie moeten uitvoeren. Met deze opdracht verdienen ze het zilver wat ze uiteindelijk kunnen winnen. Als kijker thuis weet je gelukkig al vanaf de eerste aflevering wie de drie verraders zijn. Zo kun je de sluwe tactieken en valse beschuldigingen goed zien en beleef je het spel in meerdere lagen tegelijk. In de laatste aflevering blijft er nog een klein aantal deelnemers over. Zij moeten in een duivels dilemma bepalen hoe ze al het gewonnen zilver verdelen. Winnen de getrouwen of winnen de verraders?
De eerste uitzending van De Verraders is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op De Verraders

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van De Verraders online beschikbaar komt)
Nieuws over De Verraders
 • De Verraders - BN’ers openen jacht op drie mollen in RTL4-show De Verraders

  BN’ers openen jacht op drie mollen in RTL4-show De Verraders

  28-1-2021  De makers van Wie is de Mol? komen vanaf 13 maart op RTL4 met de nieuwe spelshow De Verraders. In een sfeervol kasteel in Zuid-Limburg gaan achttien bekende Nederlanders onder leiding van Tijl Beckand een psychologisch avontuur aan, waarbij zij drie mollen moeten ontmaskeren.

  De kandidaten kunnen een grote zilverschat winnen, maar drie van hen zijn de verraders en willen de schat voor zichzelf. Elke nacht ‘vermoorden’ de verraders een medekandidaat. De overige deelnemers proberen de verraders te ontmaskeren en ze naar huis te sturen tijdens de Raad.

  Anders dan bij Wie is de Mol? weet de kijker al wie de saboteurs zijn. “Met die kennis kijk je op een totaal nieuwe manier naar menselijk gedrag, naar smerige spelletjes, naar sluwe tactieken en valse beschuldigingen en beleef je het spel in meerdere lagen tegelijk. Super spannend!”, zegt Tijl.
  Lees verder
De Verraders info
Over dit programma
 • Tijl Beckand Tijl Beckand is geboren op 30 juli 1974 te Den Haag. Tijl Beckand is een stand-upcomedian/cabaretier uit De Lama's, het improvisatieprogramma van BNN. Tijl Beckand presenteert nu Met Klassiek de Week Door, De Verraders en Het Perfecte Plaatje. Als… Bekijk volledig dossier