Programma
De Verhulstjes

De Verhulstjes

4
De Verhulstjes is een realityserie bij RTL5 waarin we een kijkje krijgen in het leven van de Familie Verhulst. In deze serie volgen we Gert Verhulst en zijn gezin in hun dagelijkse leven. Het gezin Verhulst bestaat uit; Gert Verhulst, zijn vrouw Ellen, zoon Viktor, dochter Marie en haar vriend Jef, opa Jos en honden Leo en Marcel.
 • De Verhulstjes

  182 x bekeken | 26-11-2021
  De Verhulstjes - Aflevering 2
  4
  Deze uitzending van het programma De Verhulstjes met de titel Aflevering 2 werd uitgezonden op vrijdag 26 november door RTL5. Bekijk uitzending
 • De Verhulstjes

  667 x bekeken | 19-11-2021
  De Verhulstjes - Aflevering 1
  4
  Deze uitzending van het programma De Verhulstjes met de titel Aflevering 1 werd uitgezonden op vrijdag 19 november door RTL5. Bekijk uitzending
Nieuws over De Verhulstjes
 • De Verhulstjes - Familie Verhulst geef kijkje in leven in eigen realityserie - 19 november

  Familie Verhulst geef kijkje in leven in eigen realityserie - 19 november

  18-11-2021

  De familie Verhulst geeft vanaf vanavond op de Nederlandse televisie een inkijkje in hun leven. De succesvolle realityserie De Verhulstjes volgt Gert Verhulst en zijn gezin in hun dagelijkse leven. De serie ging in januari 2021 van start in BelgiŽ en is vanaf vanavond in Nederland te zien op RTL5.

  Vorig jaar vlogte Gertís zoon Viktor, die in Nederland Temptation Island presenteert, voor de Vlaamse zender Play4 over het leven van de Verhulstjes tijdens de lockdown. Het succes van de vlogs bracht Play4 op het idee om het gezin te laten volgen door een cameraploeg voor een reallifesoap.

  Alle afleveringen zijn al te zien op RTLís streamingdienst Videoland. Op 18 december verschijnt daar ook het tweede seizoen, dat de afgelopen weken in BelgiŽ te zien was. Het Vlaamse Play4 heeft ook al een derde seizoen aangekondigd, hierin zal de focus liggen op het werk van de Verhulstjes.
  Lees verder