Programma
De Scheetjes: Bouwen op Bonaire

De Scheetjes: Bouwen op Bonaire

6
In het SBS6 programma De Scheetjes: Bouwen op Bonaire volgen we Hans en Karin Scheetjes uit het programma Ik Vertrek. Hans en Karin zijn verhuisd naar Bonaire en in deze realityserie zien we hoe het nu met ze gaat. We volgen hun avonturen en dagelijkse bezigheden thuis en in hun bedrijf. Ze zijn 3 jaar geleden naar het Antilliaanse eiland verhuisd omdat dat Karins grote droom was. Hans en Karin hebben daar hun eigen golfbaan geopend die heel goed loopt. Nu hebben de zogenoemde Scheetjes zelfs uitbreidingsplannen! Ze willen een resort in Country & Western-stijl bouwen naast de golfbaan. We volgen al deze ontwikkelingen op de voet.
De eerste uitzending van De Scheetjes: Bouwen op Bonaire is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op De Scheetjes: Bouwen op Bonaire

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van De Scheetjes: Bouwen op Bonaire online beschikbaar komt)
De Scheetjes: Bouwen op Bonaire info
Over dit programma
nieuws over De Scheetjes: Bouwen op Bonaire
 • De Scheetjes: Bouwen op Bonaire - SBS6 komt na Meilandjes met serie over De Scheetjes

  SBS6 komt na Meilandjes met serie over De Scheetjes

  17-11-2019

  Na het gigantische succes van Chateau Meiland komt SBS6 met een realityserie over het Ik Vertrek-koppel Hans en Karin. Ruim drie jaar geleden vertrokken Hans en Karin naar Bonaire om daar een mini-adventure golfbaan te beginnen. Nu hebben de zogenoemde Scheetjes uitbreidingsplannen.

  Het koppel, net als de familie Meiland bekend van de NPO 1-hit Ik Vertrek, willen naast hun mini-adventure golfbaan een resort bouwen, geheel in Country & Western-stijl. De tv-zender van John de Mol gaat Hans en Karin in een zesdelige realityserie volgen tijdens de uitbreiding van hun bedrijf.

  De realityserie over de excentrieke Martien Meiland en zijn familie uit Ik Vertrek trok dit jaar miljoenen kijkers. Chateau Meiland was een groot kijkcijferkanon en won zelfs de Gouden Televizier-Ring. De geruchten dat er werd gewerkt aan een realityserie rondom De Scheetjes ging al langer.
  Lees verder