Programma
De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken

De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken

6
De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken is een realityserie bij SBS6. De familie Roelvink bestaande uit vader Dries Roelvink zijn vrouw Honoria en zoons Dave Roelvink en Donny Roelvink verruilen hun luxe huis en leventje en proberen een maand lang rond te komen van een minimum inkomen. Ze gaan wonen in een minimawijk in de Amsterdam en gaan een maand lang leven van een bijstandsuitkering. Ze mogen hun nieuwe huis inrichten voor slechts 1000 euro en daarna nog een maand lang leven met een minimum aan middelen en geld in hun nieuwe buurt.
De eerste uitzending van De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken online beschikbaar komt)
De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken info
Over dit programma
Nieuws
 • De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken - De Roelvinkjes in nieuw seizoen Effe Geen Cent Te Makken op SBS6

  De Roelvinkjes in nieuw seizoen Effe Geen Cent Te Makken op SBS6

  2-8-2018

  Familiezender SBS6 brengt het populaire tv-programma Effe Geen Cent Te Makken terug op televisie met de familie Roelvink in het middelpunt. In het nieuwe seizoen op SBS6 gaat dé showbizzfamilie van Nederland de uitdaging aan om een maand lang te leven van een bijstandsuitkering.

  Dave en Donny, die eerder bij RTL5 te zien waren met ‘Dave en Donny Doen Zaken’, komen voor deze gelegenheid weer thuis wonen en verlaten met hun vader Dries en zijn vrouw Honoria het huis in de dure PC Hooftstraat en nemen hun intrek in een bekende minimawijk in de hoofdstad.

  De Roelvinkjes moeten hun nieuwe huis zien in te richten voor slecht 1.000 euro en moeten een maand lang leven met een minimum aan middelen en geld. En nu ze er toch zijn, gaan ze er vol voor en willen ze zich met hart en ziel inzetten voor een goed doel én voor hun gloednieuwe buurt.

  Lees verder