Uitzending
De Rijdende Rechter - Geen kant op

Geen kant op

De Rijdende Rechter

20-9-2011

| 3582 x bekeken | 0 reacties
6
Mr. Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes en andere conflicten. Met de tribune. Daarin geven elf mensen hun mening over de kern van de zaak, maar er is natuurlijk maar één die beslist en dat is mr. Frank Visser. Afl.: Geen kant op. Grote problemen rond een recht van overpad. De familie Ruijgrok heeft onenigheid over het pad van hun buren. Tot overmaat van ramp loopt dit pad achter het huis van de buren naar hun eigen huis. Door de onduidelijkheid over het gebruik van het pad is de spanning tussen de buren te snijden. En helemaal nu de buren ter ore is gekomen dat de familie Ruijgrok een kapsalon wil beginnen achter hun huis. De elfkoppige tribune geeft zoals elke week haar oordeel, maar zoals altijd: mr. Visser bepaalt.

Presentatie: Jetske van den Elsen.

Deze uitzending van het programma De Rijdende Rechter met de titel Geen kant op is uitgezonden op dinsdag 20 september door de NCRV. De presentatie was in handen van Frank Visser en Jetske van den Elsen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee