Uitzending
De Rijdende Rechter - Dode hoek

Dode hoek

De Rijdende Rechter

30-3-2010

| 5597 x bekeken | 2 reacties
6
In deze aflevering is er ruzie over een stuk tuin. Nadat Angelique haar nieuwe benedenwoning heeft opgeknapt, is de tuin aan de beurt; een laatste klus waar ze zich stug doorheen ploetert. Ze ontdekt dat de schutting aan de achterkant van haar tuin op een vreemde plek staat. Achter deze schutting ligt een verloren stukje grond. Weliswaar volgestort met puin, maar ze weet zeker dat het bij haar tuin hoort. Ze besluit het te laten rusten, zodat ze eerst van haar nieuwe stekje kan genieten. Ook haar achterbuurman ontdekt het stukje grond. Hij ruimt echter wel het puin en vergroot op deze manier zijn tuin. Dan staat Angelique ineens bij hem op de stoep en ze eist het stukje grond op. Er ontstaat een getouwtrek om het stuk, maar zonder resultaat. Ze besluiten De Rijdende Rechter uit te laten maken aan wie deze dode hoek nu toebehoort.

Deze uitzending van het programma De Rijdende Rechter met de titel Dode hoek is uitgezonden op dinsdag 30 maart door de NCRV. De presentatie was in handen van Frank Visser.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee