Uitzending
De Rijdende Rechter - Bont en blauw

Bont en blauw

De Rijdende Rechter

15-11-2011

| 4046 x bekeken | 1 reacties
4
Mr. Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes en andere conflicten. Met de tribune. Daarin geven elf mensen hun mening over de kern van de zaak, maar er is natuurlijk maar één die beslist en dat is mr. Frank Visser. Afl.: Bont en blauw. Nietsvermoedend fietst Miel de Vries in het donker achter het station van Hilversum. Het nieuwe plein is één donker gat en De Vries komt ernstig ten val. Zo erg zelfs dat hij per ambulance moet worden afgevoerd. En hij blijkt niet de enige. Meneer de Vries stelt de gemeente Hilversum aansprakelijk voor de onveilige situatie. Zijn bril is zwaar beschadigd en daarvoor wil hij een schadevergoeding. Maar bovenal eist hij dat de gemeente het plein veiliger maakt. De elfkoppige tribune geeft zoals elke week haar oordeel, maar zoals altijd: mr. Visser bepaalt.

Presentatie: Jetske van den Elsen.

Deze uitzending van het programma De Rijdende Rechter met de titel Bont en blauw is uitgezonden op dinsdag 15 november door de NCRV. De presentatie was in handen van Frank Visser en Jetske van den Elsen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee