Uitzending
De Rijdende Rechter - Alles is weg!

Alles is weg!

De Rijdende Rechter

31-10-2014

| 2485 x bekeken | 0 reacties
6
Kim Martens gaat door een hel. Zij heeft het niet breed en moet haar woning uit. Zij gaat uit pure nood weer bij haar moeder wonen. Maar wat doe je dan met je inboedel? Kim Martens gaat door een hel. Zij heeft het niet breed en moet haar woning uit. Zij gaat uit pure nood weer bij haar moeder wonen. Maar wat doe je dan met je inboedel? Professionele meubelopslag is een kostbare zaak. "Geen nood", zegt kennis Hans, "ik heb nog een lege schuur en voor 50 euro per maand mag je daar je spullen opslaan." Dat laat Kim zich geen twee keer zeggen. Maar nu de spullen gestald zijn moet er betaald worden. Dat gebeurt niet en Hans zet Kims inboedel na 8 maanden op straat. Dat valt niet goed bij Kim en Mr. Visser gaat beoordelen wie hier nu eigenlijk fout zit.

De presentatie was in handen van Frank Visser en Jetske van den Elsen. Deze uitzending van het programma De Rijdende Rechter met de titel Alles is weg! werd uitgezonden op vrijdag 31 oktober door de NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee