Uitzending
De Rijdende Rechter - 18-8-2015

18-8-2015

De Rijdende Rechter

1920 x bekeken | 0 reacties
6
Meneer Scheffers woont permanent op een bungalowpark in Lemmer. Hij woonde hier met veel plezier, totdat de Vereniging van het bungalowpark afgelopen zomer een speelplaats heeft aangelegd. En dat op 10 m van zijn recreatiewoning af. De speelplaats geeft zoveel geluidsoverlast dat het complete woongenot van meneer Scheffers verdwenen is. Het gaat zelfs zo ver dat het bijna tot een huwelijkscrisis lijdt tussen meneer en mevrouw Scheffers. De bestuurders van de Vereniging van het bungalowpark zijn juist heel blij met de upgrade van het bungalowpark, want het park met de speeltuin trekt nu ook jonge gezinnen aan en dat is goed voor de business. Meneer Scheffers eist dat er een bord met openingstijden komt bij de speeltuin. Ook wil hij een afgesloten hekwerk om het speelterrein. Dit vindt de Voorzitter van het bungalowpark, meneer de Vries, onzin.

De presentatie was in handen van Frank Visser en Jetske van den Elsen. Deze uitzending van het programma De Rijdende Rechter werd uitgezonden op dinsdag 18 augustus door de NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee