Uitzending
De Reünie - Thomas Mavo Halsteren

Thomas Mavo Halsteren

De ReŁnie

18-6-2017

| 1815 x bekeken | 0 reacties
7
Kickbokskampioen Joop komt in het criminele circuit terecht en wordt een grote drugshandelaar. Tot het inzicht komt en hij evangelist wordt Joop was op de middelbare school al een vechtersbaasje. Hij sloeg zelfs eens een docent knock-out waarna hij van school werd gestuurd. Als Europees Kampioen kickboksen en uitsmijter bij de lokale discotheek genoot hij aanzien bij vrienden. Maar werd hij door verkeerde vrienden ook betrokken bij een drugsdeal. Al snel was Joop een topcrimineel en raakte hij zelf verslaafd aan de cocaÔne. Uiteindelijk zat hij meer dan zes jaar in de cel. Met Patrick gaat hij we terug naar de loods waar hij miljoenen gulden verdiende aan het transporteren van drugs. Hij vertelt hoe hij zichzelf net niet van het leven beroofde om daarna in contact te komen met mensen die hem lieten kennismaken met het evangelie. Nu is Joop evangelist en geeft hij voorlichting aan kinderen om toch vooral weg te blijven van de drugs. * Ronald leidt met zijn vriend Ton een flamboyant leven. In de horeca van Rotterdam genieten zij volop van het leven, tot Ton bij een val een hersenbeschadiging oploopt en in coma raakt. Ronald ziet zijn vriend in acht jaar tijd aftakelen naar het leven van een kasplantje, en beseft zich dat het afscheid al zeer binnenkort kan zijn. Om zich daarop voor te bereiden laat hij alvast een prachtige handgemaakte doodskist maken. * Laetitita heeft een zwaar beroep als verpleegkundige in de palliatieve zorg. Om haar leven in balans te houden zoekt ze af en toe de oerkracht van het leven op. Ze duikt dan, zoals de Iceman Wim Hof, in water van nul graden.

In deze uitzending van De ReŁnie was Wim Hof te gast. De presentatie was in handen van Patrick Lodiers. Deze uitzending van het programma De ReŁnie met de titel Thomas Mavo Halsteren werd uitgezonden op zondag 18 juni door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee