Uitzending
De Reis Van Je Leven - Aflevering 1

Aflevering 1

De Reis Van Je Leven

22-5-2018

| 11394 x bekeken | 0 reacties
7
Met de 42-jarige Hanno en zijn vier beste kameraden reist Johnny af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, een dodelijke zenuwziekte waarbij spieren stap voor stap uitvallen. Al snel wist Hanno dat hij dit moest accepteren. Hoewel hij met opgeheven hoofd met zijn ziekte probeert om te gaan, doet het hem veel dat zijn ziekte hem beperkt in de omgang met zijn 2-jarige zoontje Tygo. Omdat zijn lichaam snel achteruit gaat, wil Hanno alles uit het leven halen wat er nog inzit. De altijd zo actieve Hanno heeft nog één wens en dat is paragliden boven zijn droomstad Kaapstad. Naast de mooie, emotionele en soms confronterende gesprekken wordt er vooral veel gelachen en genoten van de bijzondere activiteiten.

Deze uitzending van het programma De Reis Van Je Leven met de titel Aflevering 1 werd uitgezonden op maandag 31 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • De Reis Van Je Leven - Johnny de Mol opnieuw op reis met ongeneeslijk zieke mensen

    Johnny de Mol opnieuw op reis met ongeneeslijk zieke mensen

    9-4-2018

    Met de 42-jarige Hanno en zijn vier beste kameraden reist Johnny af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, een dodelijke zenuwziekte waarbij spieren stap voor stap uitvallen. Al snel wist Hanno dat hij dit moest…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten