Programma
De Reis van Freddy

De Reis van Freddy

6
De Reis van Freddy is een BNNVARA programma. Freddy Tratlehner, beter bekend als VjŤze Fur van De Jeugd van Tegenwoordig laat ons de Italiaanse keuken zien. Freddy is een echte kookgek en heeft ook een aantal kookboeken geschreven. Nu gaat hij op een culinaire reis door ItaliŽ. De liefde voor eten zit bij de Italianen in het DNA en tomatensaus stroomt door hun bloed. In De Reis van Freddy neemt Freddy ons mee langs Italiaanse gerechten en culinaire tradities. We reizen mee langs Napels, de Eolische Eilanden en de regio's Basilicata en CalabriŽ.
De eerste uitzending van De Reis van Freddy is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op De Reis van Freddy

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van De Reis van Freddy online beschikbaar komt)
Nieuws over De Reis van Freddy
 • De Reis van Freddy - Rapper Vjèze Fur eet zich door Italië in nieuwe reisserie

  Rapper VjŤze Fur eet zich door ItaliŽ in nieuwe reisserie

  21-1-2023

  Rapper VjŤze Fur van De Jeugd van Tegenwoordig laat zich van een andere kant zien in een zevendelige docuserie over de Italiaanse keuken. De rapper, die eigenlijk Freddy Tratlehner heet, is kookgek en heeft kookboeken geschreven. Voor 3 Op Reis maakt hij nu een culinaire reis door ItaliŽ.

  De liefde voor eten zit volgens omroep BNNVARA bij de Italianen in het DNA en tomatensaus stroomt door hun bloed. ďDe enige echte manier om ItaliŽ te leren kennen is om je er doorheen te eten. Daar heb ik dan ook flink mijn best voor gedaanĒ, zegt Freddy, die sinds 2005 deel uitmaakt van De Jeugd.

  Het programma, dat vanaf 22 januari zeven weken om 19:45 uur te zien is op NPO 3, start in Napels. Hier worden nog steeds gefrituurde pizzaís gegeten. Dit gerecht ontstond nadat alle steenovens gebombardeerd waren tijdens de Tweede Wereldoorlog. Daarna reist Freddy door naar Basilicata.
  Lees verder
Over dit programma