Uitzending
De Psycho Show - Aflevering 2

Aflevering 2

De Psycho Show

26-2-2020

| 294 x bekeken | 0 reacties
7
Welke invloed hebben de seizoenen op je gemoedstoestand? Met welke slimme trucs krijg je wl meer geld bij je baas voor elkaar? En is het gedrag van Donald Trump eigenlijk psychiatrisch te verklaren? Antwoord op deze vragen n meer, zie, hoor en ervaar je in dit programma van Sophie Hilbrand en Filemon Wesselink. Elf jaar na hun laatste Spuiten & Slikken samen, is het eindelijk weer zo ver: het legendarische duo duikt opnieuw samen de studio in en neemt op originele en amuserende wijze niet seks en drugs, maar ons brein onder de loep. Iedere aflevering zit vol slimme weetjes en bizarre inzichten, want bijna niets is zo complex en populair als de psychologie van de mens. Door interessante interviews en een scala aan verrassende proefjes en tests, hopen Sophie en Filemon je verbaasd te doen staan en die psychologie iets logischer te maken. Op zoek naar geluk, de kracht van het nu, de zin van zelfreflectie, en ga zo maar door; artikelen over de werking van onze psyche staan dagelijks in de krant, de bladen en online. Ondanks de instortende tijdschriftenmarkt varen bladen over psychologie en de zin van het leven juist nog steeds in een rimpelloze zee en vliegen de how to-boeken de winkels uit. We zijn massaal op zoek naar geluk en verdieping. Psychologie is razend populair, en terecht. Want wie wil nou niet snappen hoe ons brein eigenlijk werkt en waarom we het niet helemaal gebruiken? Waarom sommige dingen ons prikkelen, stimuleren, weerhouden of opwinden? En waarom dat bij iedereen verschillend is?

De presentatie was in handen van Filemon Wesselink en Sophie Hilbrand. Deze uitzending van het programma De Psycho Show met de titel Aflevering 2 werd uitgezonden op woensdag 26 februari door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee