Uitzending
De Polikliniek - 8-3-2006

8-3-2006

De Polikliniek

1352 x bekeken | 0 reacties
6
De 54-jarige Ruud Theunissen heeft huidkanker, basalioom. Hij ontdekte dit voor het eerst zeven jaar geleden. Inmiddels komt hij voor de achtste keer naar de polikliniek voor een ingreep aan zijn huid. Vandaag krijgt hij een operatie in zijn gezicht, de plastisch chirurg gaat een stukje huid transplanteren.

Catharine van de Kolk heeft al tien jaar een wrat onder haar voet. Ze heeft van alles geprobeerd om er van af te komen. Tot nu toe hielp niets. Inmiddels heeft ze er zo'n last van dat de dermatoloog de wrat moet verwijderen met een CO2-laser.

Petra Elemans bezoekt vandaag de Polikliniek van het Rijnstate Ziekenhuis voor een operatie aan haar pijnlijke duim. De 51-jarige Petra heeft een zogenaamde triggerfinger. Ze kan met haar duim geen kracht zetten en bij een verkeerde beweging gaat hij krom staan.

De 29-jarige Penny Lincewicz ontdekte acht jaar geleden dat ze HIV-ge´nfecteerd was. Ze bezoekt elk half jaar de HIV-poli van het Rijnstate Ziekenhuis om de laatste bloeduitslagen te bespreken.

Deze uitzending van het programma De Polikliniek is uitgezonden op woensdag 8 maart door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie