Programma
De Mol’s Hoop

De Molís Hoop

6
De Molís Hoop is een Sbs5 hulp programma. Johnny de Mol helpt gezinnen met financiŽle problemen. Johnny koppelt succesvolle ondernemers aan gezinnen die flinke financiŽle problemen hebben. De ondernemers proberen de gezinnen in tien weken tijd uit de problemen te helpen. Doms zijn de gezinnen van de ene dag op de andere in armoede terechtgekomen. Soms spelen de armoede problemen al jaren. Johnny gaat er met de ondernemers voor zorgen dat ze weer een toekomst hebben en kunnen lťven in plaats van overleven. De ondernemers helpen de gezinnen niet door ze veel geld te geven, maar ze staan de gezinnen als mentor bij. Elke week stelt Johnny een succesvolle ondernemer voor aan een gezin in financiŽle moeilijkheden. Met hun jarenlange kennis, ervaring en hun netwerk zetten de ondernemers zich in voor het gezin.
De eerste uitzending van De Molís Hoop is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op De Molís Hoop

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van De Molís Hoop online beschikbaar komt)
Nieuws over De Molís Hoop
 • De Mol’s Hoop - Johnny helpt gezinnen met financiële problemen in De Mol’s Hoop

  Johnny helpt gezinnen met financiŽle problemen in De Molís Hoop

  14-2-2021  Johnny de Mol gaat gezinnen met financiŽle problemen helpen. In het nieuwe SBS6-programma De Molís Hoop koppelt Johnny succesvolle ondernemers aan gezinnen met financiŽle problemen. De ondernemers krijgen tien weken de tijd om een gezin in armoede uit de problemen te helpen.

  Met De Molís Hoop helpt Johnny pechvogels. ďHet kan je zomaar gebeuren: van de ene dag op de andere in armoede belanden. Misschien kunnen we iets doen. Ervoor zorgen dat gezinnen met pech weer een toekomst hebben en kunnen lťven in plaats van overleven, dat is mijn hoopĒ, zegt Johnny.

  De ondernemers helpen de gezinnen niet door een zak geld te geven, maar ze als mentor bij te staan. Vanaf woensdag 24 maart stelt Johnny elke week een succesvolle ondernemer voor aan een gezin in moeilijkheden. Met hun kennis, ervaring en netwerk zetten de ondernemer zich in voor het gezin.
  Lees verder
De Molís Hoop info
Over dit programma
 • Johnny de Mol Johnny de Mol is geboren op 12 januari 1979 te Laren. Johnny de Mol is een Nederlands acteur, diskjockey, programmamaker en ondernemer. Johnny de Mol presenteert nu De Molís Hoop en Ik Neem Je Mee. Als presentator is Johnny de Mol onder meerÖ Bekijk volledig dossier