Programma
De Mol’s Hoop

De Molís Hoop

7
De Molís Hoop is een Sbs5 hulp programma. Johnny de Mol helpt gezinnen met financiŽle problemen. Johnny koppelt succesvolle ondernemers aan gezinnen die flinke financiŽle problemen hebben. De ondernemers proberen de gezinnen in tien weken tijd uit de problemen te helpen. Doms zijn de gezinnen van de ene dag op de andere in armoede terechtgekomen. Soms spelen de armoede problemen al jaren. Johnny gaat er met de ondernemers voor zorgen dat ze weer een toekomst hebben en kunnen lťven in plaats van overleven. De ondernemers helpen de gezinnen niet door ze veel geld te geven, maar ze staan de gezinnen als mentor bij. Elke week stelt Johnny een succesvolle ondernemer voor aan een gezin in financiŽle moeilijkheden. Met hun jarenlange kennis, ervaring en hun netwerk zetten de ondernemers zich in voor het gezin.
 • De Molís Hoop

  704 x bekeken | 31-3-2021
  De Mol’s Hoop - 31-3-2021
  6
  Miljonair Jan Nijhof helpt de familie Van Gaal. Bij wie grote schulden ontstonden toen vader John darmkanker kreeg. Jan komt in contact met de familie, in de hoop het tij te kunnen keren. De presentatie was in handenÖ Bekijk uitzending
 • De Molís Hoop

  1500 x bekeken | 24-3-2021
  De Mol’s Hoop - 24-3-2021
  7
  Deze uitzending van het programma De Molís Hoop werd uitgezonden op woensdag 24 maart door SBS6. Bekijk uitzending
Nieuws over De Molís Hoop
 • De Mol’s Hoop - Johnny helpt gezinnen met financiële problemen in De Mol’s Hoop

  Johnny helpt gezinnen met financiŽle problemen in De Molís Hoop

  14-2-2021  Johnny de Mol gaat gezinnen met financiŽle problemen helpen. In het nieuwe SBS6-programma De Molís Hoop koppelt Johnny succesvolle ondernemers aan gezinnen met financiŽle problemen. De ondernemers krijgen tien weken de tijd om een gezin in armoede uit de problemen te helpen.

  Met De Molís Hoop helpt Johnny pechvogels. ďHet kan je zomaar gebeuren: van de ene dag op de andere in armoede belanden. Misschien kunnen we iets doen. Ervoor zorgen dat gezinnen met pech weer een toekomst hebben en kunnen lťven in plaats van overleven, dat is mijn hoopĒ, zegt Johnny.

  De ondernemers helpen de gezinnen niet door een zak geld te geven, maar ze als mentor bij te staan. Vanaf woensdag 24 maart stelt Johnny elke week een succesvolle ondernemer voor aan een gezin in moeilijkheden. Met hun kennis, ervaring en netwerk zetten de ondernemer zich in voor het gezin.
  Lees verder