Nieuwsbericht
De Mobiel Van... - De Mobiel Van op Net5

De Mobiel Van op Net5

De Mobiel Van...

2-3-2016

| 255 x bekeken | 0 reacties
5
Vanaf donderdag 17 maart is de succesvolle LINDA.tv-rubriek De Mobiel Van te zien bij Net5. In dit programma interviewt Antoinnette Scheulderman, eeb bekend LINDA-gezicht, verschillende bekende Nederlanders zoals Linda de Mol, Irene Moors, Saskia Noort, Bridget Maasland, Anita Witzier en Richard Groenendijk aan de hand van hun mobiel. Ze krijgt vrij spel om gedurende één uur ongegeneerd door hun agenda’s, contacten, foto’s en chats te scrollen en zo meer te weten te komen over de persoon achter de mobiele telefoon. Dit levert opmerkelijke ontdekkingen en interessante gesprekken op! Linda de Mol trapt het seizoen af.

Net5-zendermanager Carter Duong vertelt: “Net5 is trots op deze unieke samenwerking met een mooi en sterk merk als LINDA. Goede online content als De mobiel van… verdient een doorvertaling naar brede landelijke tv. Het is pure televisie en levert veel intieme gesprekken op. Wat mij betreft smaakt deze kruisbestuiving naar meer”.

Jildou van der Bijl, algemeen hoofdredacteur van LINDA.: “We zijn hartstikke trots op het LINDA.tv-programma De mobiel van. Een voorbeeld van een vernieuwend interviewformat met interessante gasten dat in onze app zeer goed wordt bekeken. We zijn volop aan het experimenteren met onze content, we vinden het dan ook erg spannend hoe dit programma ontvangen wordt op lineaire tv.”

Klik hier voor meer informatie over De Mobiel Van..., of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie