Uitzending
De Meiden van Haram - 10-5-2009

10-5-2009

De Meiden van Haram

2654 x bekeken | 0 reacties
6
Soundos el Ahmadi en Khadija Massoudi gaan op bezoek bij een tatooshop want het versieren van het lichaam, en zeker de tatoeages, is eigenlijk verboden. Veel moslims laten hun tatoeages verwijderen omdat ze na hun dood schoon het graf in moeten. Toch zijn versieringen op het lichaam in veel culturen niet meer weg te denken. Veel mensen hebben last van websites waar ook maar iedereen ongezouten zijn kritiek op iemand mag geven. Of je nu model bent, meedoet aan de Miss Marokko Nederland verkiezingen, een hoofddoek draagt of een hoofddoek wegdoet, of een programma ŕ la De meiden van haram maakt, er wordt hoe dan ook onaangenaam over je gesproken. Khadija en Soundos praten met Tweede Kamerlid Samira Boutchibi en schrijfster Naima el Bezaz, veelal mikpunt van scheldkannonades, over hoe te handelen tegenover bedreigingen en laster. En hoe erg is roddelen, is dat haram? Nou en of. Je mag geen leugens of slechte praatjes over anderen verkondigen. De meiden van haram gaan op zoek naar een echte expert op dat gebied, de hoofdredacteur van Privé, Evert Santegoeds.

Deze uitzending van het programma De Meiden van Haram is uitgezonden op zondag 10 mei door de NPS. Te gast waren Evert Santegoeds en Naima El Bezaz. De presentatie was in handen van Soundos el Ahmadi en Khadija Massaoudi.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee