Uitzending
De Leukste Jaren - 23-1-2010

23-1-2010

De Leukste Jaren

1847 x bekeken | 0 reacties
6
Familieshow waarin het jaren '70-team onder leiding van de vaste teamcaptain Ernst DaniŽl Smid het opneemt tegen het jaren '90-team dat vertegenwoordigd wordt door teamcaptain Lieke van Lexmond. Beide teams proberen in een reeks vrolijke krachtmetingen het predikaat De leukste jaren voor hun tienjarenperiode te veroveren. Het jaren '60-team neemt het op tegen het jaren '80-team. Beide teams proberen in een reeks vrolijke krachtmetingen het predikaat 'De leukste jaren'voor hun tienjarenperiode te veroveren. Jan Keizer heeft de leiding over zijn team met daarin: Dennis Weening, Minke Booy en Jon van Eerd. Berget Lewis wordt versterkt door haar drie teamleden: Jamai Loman, Mariska van Kolck en Gerard Ekdom. Presentatie: Anita Witzier.

Deze uitzending van het programma De Leukste Jaren is uitgezonden op zaterdag 23 januari. Te gast waren Berget Lewis, Dennis Weening, Ernst DaniŽl Smid, Gerard Ekdom, Jamai Loman, Jan Keizer, Jon van Eerd, Lieke van Lexmond en Mariska van Kolck. De presentatie was in handen van Anita Witzier.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee