Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
De Lama's - 30-7-2005

30-7-2005

De Lama's

1774 x bekeken | 0 reacties
7
6-delige amusementsprogramma waarin Ruben van der Meer, Sara Kroos, Tijl Beckand, Ruben Nicolai en Arie Koomen er weer lustig op los improviseren. De Lama's verrassen ook dit jaar met nieuwigheden als Het moordspel en Eerste zin laatste zin. Maar er zullen ook klassiekers gespeeld worden zoals De datingshow, Het wereld kampioenschap in slow-motion en Alleen vragen. Daarnaast zijn er de scherpe, maar onzinnige schietspelletjes als De laatste minuut van, De aller slechtste aller tijden en Ik wil graag zien. Net als in de Engelse show komt het in De Lama's aan op het improvisatietalent van de panelleden en de inbreng van het publiek. Niets is zeker en niets ligt vast, dus alles kan gebeuren en dat doet het dus ook! Afl.3.

Presentatie: Patrick Lodiers. Bron: Gebaseerd op de zeer succesvolle Channel 4-serie Whose line is it anyway. Prijzen: Vorig jaar kreeg het BNN-programma een nominatie voor de Gouden Televizierring.

Deze uitzending van het programma De Lama's is uitgezonden op zaterdag 30 juli door BNN. Hierin werd geacteerd door Arie Koomen, Ruben Nicolai, Tijl Beckand, Ruben van der Meer en Sara Kroos. De presentatie was in handen van Patrick Lodiers. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie