Uitzending
De Kist - Hans Kazàn

Hans Kazān

De Kist

29-9-2009

| 2673 x bekeken | 0 reacties
6
Hans Kazān, dé grondlegger van het Nederlandse goochelentertainment, is deze week gast in De Kist. Als levensgenieter en goochelaar reageert hij heel verrassend op zijn toekomstige doodskist: hij wil er een ontsnappingsluik in laten maken. 'Mijn grootste nachtmerrie is dat je in de kist ligt, wakker wordt en er niet meer uit kunt.'
In 1999 verhuisde Hans met zijn vrouw Wendy en de kinderen naar het Spaanse Marbella, waar hij zijn eigen theater liet bouwen. Na zijn faillissement in 2007 brak er een zware tijd voor Hans aan. Inmiddels heeft hij die moeilijke periode achter zich gelaten.
Presentator Herman Wegter ontmoet een rasoptimist. Ondanks moeilijke tijden blijft hij positief in het leven staan. Hans vertelt over het verlies van zijn eerste kindje. Ondanks de vele tegenslagen koos hij er steeds voor niet op te geven. Hij vertelt over zijn vrouw Wendy en zijn kinderen die in deze periode veel voor hem hebben betekend. Tenslotte gaan Herman en Hans met de kist naar het strand, hier moet volgens Hans zijn laatste rustplaats zijn. Is er volgens hem iets na de dood? Een persoonlijk portret van een wilskrachtige artiest en echte gezinsman.

Deze uitzending van het programma De Kist met de titel Hans Kazān is uitgezonden op dinsdag 29 september door de EO. Te gast was Hans Kazān. De presentatie was in handen van Herman Wegter.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie