Programma
De IJzersterkste

De IJzersterkste

6
De IJzersterkste is een ijzige schaatsshow bij de AVROTROS. In de IJzersterkste nemen 12 BN'ers het al schaatsend tegen elkaar op. Toine van Peperstraten presenteert de schaatsshow. Marianne Timmer en Rintje Ritsma proberen ieder 6 BN'ers klaar te stomen voor een ijskoude strijd. Jochem Uytdehaage staat langs de baan en verslaat de wedstrijden van de schaatsende BN’ers. Elke week staat een andere afstand op het programma. Hopelijk hebben de dames en heren zich mentaal en fysiek goed kunnen voorbereiden en zijn ze op tijd op topniveau om de strijd met elkaar aan te gaan. Marianne en Rintje coachen de deelnemers met hulp van topschaatsers en trainers van de KNSB.
De eerste uitzending van De IJzersterkste is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op De IJzersterkste

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van De IJzersterkste online beschikbaar komt)
Over dit programma
nieuws over De IJzersterkste
 • De IJzersterkste - Toine van Peperstraten presenteert nieuwe schaatsshow NPO 1

  Toine van Peperstraten presenteert nieuwe schaatsshow NPO 1

  28-9-2019  Toine van Peperstraten gaat voor NPO 1 een nieuwe schaatsshow presenteren, waarin bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen op het ijs. Schaatskampioenen Marianne Timmer en Rintje Ritsma stomen dit najaar twaalf bekende mannen en vrouwen klaar voor een ijskoude strijd.

  De twaalf deelnemers moeten een topniveau bereiken voor de fysieke en mentale strijd die zij moeten gaan leveren, van de ploegenachtervolging tot de 1.500 meter. Schaatsheld Jochem Uytdehaage doet voor De IJzersterkste langs de baan verslag van de schaatsende BN’ers.

  Van Peperstraten is geen onbekende bij de Publieke Omroep. Voor zijn overstap naar FOX Sports in 2013 werkte de sportpresentator 20 jaar bij de NOS, waar hij Studio Sport presenteerde. Begin dit jaar maakte hij al zijn debuut bij de NPO als presentator van ’t Wordt Nu Laat op NPO Radio 2.
  Lees verder