Uitzending
De grootste royaltykenner van Nederland - Finale

Finale

De grootste royaltykenner van Nederland

8-5-2010

| 1138 x bekeken | 0 reacties
6
Op 8 mei de Finale van de Grootste Royaltykenner van Nederland. Wie gaat dit jaar met de felbegeerde koninklijke wisselbokaal naar huis?Wordt het Anne, studente uit Tholen, die al voor het tweede jaar laat zien ontzettend veel van de Koninklijke Familie te weten. Of wordt het nieuwkomer Jelland die na een enorme eindspurt winnaar werd van de derde voorronde. Christien, winnares uit voorronde 1, is natuurlijk ook een geduchte kanshebber: in de eerste ronde liet zij iedereen met gemak achter zich.
Joop, leraar ‘op’ Scheveningen, vocht zich vanuit het publiek een plek in de finale, net als Dieuwke uit Noardburgum en Jan uit Maurik, die hoge ogen scoorde met zijn Oranjestad T-shirt.
Zes kandidaten dus met een enorme koninklijke kennis in de Finale van de Grootste Royaltykenner van Nederland. Natuurlijk met Bert en Jeroen, die de tellen vanavond de pittigste vragen stellen, omlijst door de mooiste beelden van de Oranjes.

Deze uitzending van het programma De grootste royaltykenner van Nederland met de titel Finale is uitgezonden op zaterdag 8 mei. De presentatie was in handen van Bert van Leeuwen en Jeroen Snel.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee