Uitzending
De dromendokter - 25-1-2009

25-1-2009

De dromendokter

1481 x bekeken | 0 reacties
7
Kees verliest 5 jaar geleden zijn dierbare vrouw Lenie. In zijn dromen gaat hij terug naar de mooiste tijd uit hun relatie. Wat wil Lenie hem zeggen?

Zijn grote liefde Lenie overleed op 57-jarige leeftijd. Tijdens de 38 jaar van hun huwelijk zijn ze vaak verhuisd en hebben ze zelfs een tijd in Afrika gewoond. Samen met hun kinderen waren ze er dolgelukkig.

Na het overlijden van Lenie leert Kees zijn huidige vriendin kennen. Maar sinds vijf maanden heeft hij ineens een droom waarin Lenie voorkomt. In die droom is hij weer in Afrika en komt Lenie opeens binnen.
Het is een heerlijke droom, want alles is weer zoals het eigenlijk hoort te zijn. Maar als Lenie binnenkomt zit hij altijd te rekenen en loopt zij met verhuisdozen te sjouwen. Kees wil heel graag weten wat deze droom betekent. Is het soms een boodschap van Lenie?
Voorspellend dromen?

Uulke Wassenaar
Op 27 maart 1977 vindt de grootste vliegtuigramp uit de geschiedenis plaats. Twee vliegtuigen komen met elkaar in botsing op de luchthaven van Tenerife. Ruim 580 mensen, onder wie de 39-jarige Hennie de Kleijn, komen om het leven. Een paar dagen voor de ramp heeft Hennie's beste vriend Uulke Wassenaar een opmerkelijk droom over haar.

Genante droom?
Karin straatdroomKarin droomt al jaren dat ze ontzettend nodig naar de wc moet, maar geen goed werkend toilet kan vinden. Zij vindt het vooral genante droom, maar is dat terecht?

Deze uitzending van het programma De dromendokter is uitgezonden op zondag 25 januari door de KRO. De presentatie was in handen van Anita Witzier en Bas Klinkhamer.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie