Uitzending
De dorpsdokter - Aflevering 42

Aflevering 42

De dorpsdokter

12-12-2008

| 816 x bekeken | 0 reacties
6
Een man stapte mis boven aan de trap en viel naar beneden. Hij heeft veel pijn en een behoorlijke wond op zijn hiel. Emmelien hecht de wond, maar ze belt gelijk met het ziekenhuis om een afspraak voor een foto te maken.
Een moeder komt met haar babyítje die niet goed zijn ontlasting kan laten gaan en daardoor veel huilt. Een andere patiŽnt heeft last van een dikke, verstarde pees in zijn hand waardoor de hand niet meer recht kan staan. Emmelien vertelt dat de chirurg daar wat aan kan doen, maar dat het in veel gevallen weer terug komt. De man heeft echter zo'n pijn dat hij doorverwezen wil worden.

Bij dokter Paul komt een man die veel pijn in zijn buikspieren heeft vanwege het vele hoesten. Paul vertelt dat sommige mensen zelfs een rib kapot kunnen hoesten. Gelukkig krijgt de man codeÔne mee.
Verder is het druk vanwege de vakantie die eraan zit te komen en ook de hond van Emmelien moet er aan geloven: hij krijgt een prik tegen hondsdolheid.

Deze uitzending van het programma De dorpsdokter met de titel Aflevering 42 is uitgezonden op vrijdag 12 december door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee