Uitzending
De dorpsdokter - Aflevering 4

Aflevering 4

De dorpsdokter

29-1-2010

| 1028 x bekeken | 0 reacties
6
Rosemarie ontvangt een patiŽnt die allergisch voor zijn eigen sokken lijkt te zijn. Karen Hoorn komt met haar moeder bij Rosemarie omdat ze een loopoor heeft en dus niet zo goed kan horen. Ze blijkt een oorontsteking te hebben.
De heer Freenstra is blind en komt bij Roelof met een rare knobbel op zijn borst. Roelof legt hem uit dat de knobbel in zijn borst misschien met medicijnen te maken heeft. Ook komt de heer Ensink langs met een dikke en pijnlijke knie. Dit kan veroorzaakt worden door de meniscus. Roelof legt uitgebreid uit, waarom je een meniscus beter kunt laten zitten
Piet heeft een spoedgeval; de heer Bijker is gevallen en heeft een lelijke wond aan zijn arm. En de heer Vos komt bij Piet, omdat hij niet van zijn verkoudheid afkomt.
De heer Strijker heeft allerlei klachten, waaronder een voetschimmel, een plekje op zijn been en een kaal plekje op zijn hoofd. Hij bezoekt daarom Rosemarie.

Deze uitzending van het programma De dorpsdokter met de titel Aflevering 4 is uitgezonden op vrijdag 29 januari door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie