Uitzending
De dorpsdokter - Aflevering 34

Aflevering 34

De dorpsdokter

4-4-2011

| 2343 x bekeken | 0 reacties
5
Dokter Roelof gaat op bezoek bij de heer Holterman en mevrouw Konstapel, die aan beide knieŽn is geopereerd. Hun huis is pasgeleden afgebrand door blikseminslag. Meneer Schipper komt bij Roelof met een beenwond, die hij opgelopen heeft toen hij zich aan een boomstam stootte.
Meneer Kalkman heeft 's nachts dokter Piet gebeld en heeft een spuit gehad. Nu kijkt dokter Rosemarie hem nog even na. Hij heeft enorme pijn in zijn onderbuik.
Piet gaat in zorgcentrum op bezoek bij mevrouw van den Biggelaar. Ze kreeg het benauwd tijdens het sjoelen. Ze heeft ook last van tintelende handen en voeten.
Ook Aljan Wiltinge komt op het spreekuur met pijn aan zijn oren. Die moeten worden uitgespoten.
Bij huisarts in opleiding Reinier komt Nienke Schrotenboer. Ze heeft met een kaassnijmachine het topje van haar vinger afgesneden. En we gaan mee met het uitje van de praktijk, om de onderlinge band wat te versterken. Het is deze keer Punteren in Giethoorn... Een goed moment om afscheid te nemen.

Deze uitzending van het programma De dorpsdokter met de titel Aflevering 34 is uitgezonden op maandag 4 april door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie