Uitzending
De dorpsdokter - Aflevering 16

Aflevering 16

De dorpsdokter

24-9-2010

| 1086 x bekeken | 0 reacties
6
Guus komt bij dokter Piet, omdat hij zijn been heeft opengehaald bij het werk in de schuur. De wond lijkt wat ontstoken.Rosemarie krijgt mevrouw Buitenhuis-Brandsma op bezoek. Bij haar heeft de top van een wattenstaafje losgelaten en is in haar oor blijven zitten. Maar er moet nog meer gebeuren. Piet gaat op huisbezoek bij mevrouw Doosje. Zij had een kunstheup die gereviseerd moest worden en Piet gaat even kijken hoe het met haar is.

Bij Roelof komt Jalene met schilfertjes bij haar mondhoek. Minder likken en een zalfje moeten de klus klaren.

Bij dokter Rosemarie komt de heer Schoemaker met jeukende plekjes op zijn rug. Dat had na een maand over moeten zijn, maar hij bleek niet al te trouw wat het insmeren betreft...

Bij Roelof komt de heer de Boer die een plek op zijn neus heeft laten verwijderen. Zo ziet hij er weer knap uit voor zijn 50e huwelijksdag volgende week.
Tijdens de weekenddienst in Giethoorn, moet Piet op bezoek bij een mevrouw die rillend van de koorts onder twee dikke dekens ligt, terwijl het buiten 25 graden is...

Deze uitzending van het programma De dorpsdokter met de titel Aflevering 16 is uitgezonden op vrijdag 24 september door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie