Uitzending
De dorpsdokter - Aflevering 14

Aflevering 14

De dorpsdokter

10-9-2010

| 1033 x bekeken | 0 reacties
7
Deze zomerse aflevering begint met Roelof en zijn grote hobby, de koeien. Hij inspecteert en repareert waar nodig op de boerderij voor hij visites gaat rijden.Bij Rosemarie komt Anne Roos de Boer met haar moeder. Ze heeft waterpokken en Rosemarie legt uit, dat ze best naar school kan gaan. Zolang ze zich niet al te ziek voelt.
Bij Piet komt David de Graaf met zijn ouders. Zijn ouders zijn erg actief voor een vereniging van kinderen met het Down syndroom. David heeft last van zijn oren en die moeten worden uitgespoten. Daarnaast heeft hij moeilijk te behandelen schimmelnagels.
Roelof fietst naar verzorgingshuis het Kerspel in Nijeveen om patiŽnten daar thuis te bezoeken. Mevrouw Wisselink krijgt een andere medicatie voor haar hart en mevrouw Wiltinge is hoognodig aan nieuwe steunkousen toe vanwege het vocht in haar benen.
Bij Piet komt mevrouw Oosterhof. Ze heeft enkele weken geleden een injectie in haar schouder gehad, maar heeft nog steeds last. Bij Roelof komt de heer Pouwels met harde, verdikte plekjes op zijn hand.
Mevr. Veneman komt bij Rosemarie, omdat haar beide zoontjes last van blaren op hun oortjes hebben en dat is nogal pijnlijk. De oorzaak is snel gevonden: het mooie weer.

Deze uitzending van het programma De dorpsdokter met de titel Aflevering 14 is uitgezonden op vrijdag 10 september door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie