Programma
De Buit

De Buit

6
De buit is een reality programma bij de AVROTROS. 10 gewone hondstrouwe mensen uit het anders zo rustige Brabantse dorpje Helvoirt plegen een misdrijf. Samen overvallen zij een busje en maken 80.000 euro buit. Daarna moeten zij twee weken lang uit handen van een speciaal rechercheteam proberen te blijven. In deze 2 weken moeten zij het geld verstoppen en ook zelfs wat uitgeven. Lukt het om twee weken lang niet ontdekt te worden dan mag hij of zij de buit behouden.
De eerste uitzending van De Buit is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op De Buit

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van De Buit online beschikbaar komt)
Over dit programma
Nieuws
 • De Buit - Tien ‘gewone mensen’ plegen overval in spin-off Hunted

  Tien ‘gewone mensen’ plegen overval in spin-off Hunted

  12-12-2018  AVROTROS komt met een spin-off van het NPO 3-programma Hunted. In het nieuwe programma De Buit plegen tien normaal gesproken gezagsgetrouwe burgers een overval en maken 80.000 euro buit. De kandidaten moeten vervolgens twee weken uit handen van het rechercheteam zien te blijven.

  Tien inwoners van het Brabantse dorp Helvoirt in de gemeente Haaren moeten als gelegenheidsbende een overval op een bestelbusje met daarin 80.000 euro cash voorbereiden en plegen. Wie het lukt om uit handen te blijven van het speciale rechercheteam, mag zijn buit behouden.
  Hunted is sinds het begin van het programma in 2016 een groot succes op jongerenzender NPO 3. Het derde seizoen van het programma is momenteel iedere maandagavond te zien op NPO 3 en komt op maandag 17 december tot een einde. De live-finale wordt gepresenteerd door Ellie Lust.

  Lees verder