Uitzending
De Bachelor - Aflevering 10

Aflevering 10

De Bachelor

30-1-2018

| 14237 x bekeken | 8 reacties
5
In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyros. Tijdens de meest uiteenlopende dates leert hij de dames steeds beter kennen. Gedurende dit avontuur neemt hij afscheid van degenen die het minst bij hem passen. Om uiteindelijk over te blijven met diegene die zijn hart weet te veroveren... Robbert en de twee finalistes hebben het pittoreske Skyros verlaten voor het imponerende Athene. Hier zal Robbert definitief gaan kiezen voor de vrouw met wie hij verder wil. Robberts moeder en twee broers vliegen in om Robbert bij te staan in de keuze die zijn leven zal veranderen. Robbert beleeft met beide vrouwen een uberromantische dag voordat hij zijn keuze aan de voet van de tempel van Poseidon zal gaan maken.

Deze uitzending van het programma De Bachelor met de titel Aflevering 10 werd uitgezonden op dinsdag 30 januari door NET5.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee