Uitzending
De 100 singles - 11-12-2008

11-12-2008

De 100 singles

1328 x bekeken | 0 reacties
6
Pien volgt samen met Caroline een single kookworkshop.

In aflevering 5 leren we single Karin kennen. We zien hoe zij naar een vrouwenfeest op het strand van Bloemendaal gaat. Verder maken we kennis met Walter , vader met drie thuiswonende zoons van 9, 14 en 16 jaar. Walters ideale combinatie: een lieflijk elfachtige meisjesvrouw en een wereldlijke assertieve geëmancipeerde krachtige vrouw. Of dit Olivia is, waarmee hij een date heeft in een beeldentuin, zien we in deze aflevering. Jos is een sociale single die in zijn vrije tijd fanatiek zeilt. In aflevering 5 zien we hoe hij met 30 andere singles deelneemt aan een klipperrace op het schip ‘De Bontekoe’. Vindt hij op deze dag de sportieve vrouw waarnaar hij op zoek is? En Pien volgt samen met Caroline een single kookworkshop.

Hoe loopt het af met ‘Dater van de week’ Jari ? Zal hij, ondanks de goed bedoelde adviezen, toch weer vallen voor een vleermuis?

Deze uitzending van het programma De 100 singles is uitgezonden op donderdag 11 december door de NCRV. De presentatie was in handen van Caroline Tensen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee