Programma
Dat Snap Je Als Je Ouder Bent

Dat Snap Je Als Je Ouder Bent

6
Dat Snap Je Als Je Ouder Bent is een BNNVARA programma waarin Emma Wortelboer gezinnen volgt waarbij de ouders en kinderen het niet eens kunnen worden over een tiener-ouder kwestie. De ouders en kinderen krijgen eindelijk hulp bij hun ruzie. Emma gaat langs bij gezinnen waarbij de ouders en kinderen het niet eens kunnen worden over een echte puber kwestie. Zo kan het gaan om het nemen van een tattoo, of dat er iemand mag blijven slapen of over de tijd waarop je thuis moet zijn. Emma gaat bij de gezinnen op bezoek en verdiept zich in de standpunten van de ouders en de kinderen. Want waarom zou je een tattoo willen zetten? En waarom zou je dit verbieden? Emma neemt ze mee om elkaars wereldbeeld eens te leren kennen en de gezinnen dichter bij elkaar brengen.
De eerste uitzending van Dat Snap Je Als Je Ouder Bent is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Dat Snap Je Als Je Ouder Bent

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Dat Snap Je Als Je Ouder Bent online beschikbaar komt)
Nieuws over Dat Snap Je Als Je Ouder Bent
 • Dat Snap Je Als Je Ouder Bent - Emma Wortelboer presenteert Dat Snap Je Als Je Ouder Bent

  Emma Wortelboer presenteert Dat Snap Je Als Je Ouder Bent

  18-6-2021  Ruziënde ouders en kinderen krijgen hulp van Emma Wortelboer in het nieuwe tv-programma Dat Snap Je Als Je Ouder Bent. Emma gaat langs bij gezinnen waarbij de ouders en kinderen het niet eens kunnen worden over een tattoo, of iemand mag blijven slapen of de tijd waarop je thuis moet zijn.

  Emma heeft het tv-programma zelf bedacht. “Het idee ontstond toen ik bij mijn ouders thuis was. Ik had het met mijn vader over werk en we werden overschreeuwd door mijn zusje die het weer eens niet eens was met mijn moeder. Mijn vader zei: ‘Daar moet je een programma over maken.’”

  De ouders en kinderen worden in het programma, dat komend najaar te zien zal zijn op NPO 3, door Emma meegenomen om elkaars wereldbeeld te leren kennen. Het doel is om de gezinnen dichter bij elkaar brengen. NPO 3 is nog op zoek naar gezinnen die het niet met elkaar eens kunnen worden.
  Lees verder
Dat Snap Je Als Je Ouder Bent info
Over dit programma
 • Emma Wortelboer Emma Wortelboer is geboren op 26 oktober 1996 te Deventer. Emma Wortelboer is presentatrice. Emma Wortelboer presenteert nu Dat Snap Je Als Je Ouder Bent, Steken en Prikken en Spuiten en Slikken. Als presentator is Emma Wortelboer onder meer… Bekijk volledig dossier