Uitzending
Danny op Straat - Strijders tegen 5G

Strijders tegen 5G

Danny op Straat

16-4-2020

| 1254 x bekeken | 0 reacties
6
Danny duikt deze week in de wereld van de strijders tegen 5G. Na demonstraties tegen de nieuwste generatie mobiel internet lijkt de strijd nu een stap verder te gaan door het in de brand steken van telefoonmasten. Danny spreekt met meerdere anti-5G'ers, die vermoeden dat 5G schadelijk is voor de gezondheid, ook al is dit niet uit wetenschappelijk onderzoek gebleken. Ook geeft een aantal aan achter de branden te staan. Opvallend is dat hun strijd tegen 5G vaak hand in hand gaat met geloof in op internet gedeelde theorieŽn, waarbij corona wordt gezien als een verzinsel van de overheid en de media.

De presentatie was in handen van Danny Ghosen. Deze uitzending van het programma Danny op Straat met de titel Strijders tegen 5G werd uitgezonden op donderdag 16 april door de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • - Danny Ghosen in Nederland de straat op voor docuserie

  Danny Ghosen in Nederland de straat op voor docuserie

  5-2-2020

  Danny duikt deze week in de wereld van de strijders tegen 5G. Na demonstraties tegen de nieuwste generatie mobiel internet lijkt de strijd nu een stap verder te gaan door het in de brand steken van telefoonmasten. Danny…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten