Uitzending
Dancing with the Stars - Aflevering 3

Aflevering 3

Dancing with the Stars

21-9-2019

| 2427 x bekeken | 0 reacties
5
De stars dansen op hun ultieme guilty pleasure van toen. Of het nou de Spice Girls of the Beatles zijn, het kan allemaal voorbijkomen. Oude herinneringen komen weer bovendrijven en het verhaal dat daarbij hoort. Dit wordt gecombineerd met een geweldige nieuwe en verrassende dans.

In deze uitzending van Dancing with the Stars onder andere:

De uitslag van show 3
Wie moet er in de derde liveshow naar huis? De stemmen zijn geteld.

Kaat blesseert zich vlak voor optreden
De danspartner van Keizer, Kaat, is vlak voordat ze op moest door haar enkel gegaan. Toch deed ze haar optreden, ondanks de pijn die dit met zich meebracht.

Rutger en Claudia zwoel op de dansvloer
De guilty pleasure van Rutger is Enrique Iglesias. Samen met zijn Claudia danst hij op het nummer Hero.

Samantha en Marcus zweven over het podium
De guilty pleasure van Samantha is Dirty Dancing/Patrick Swayze. Samen met Marcus zet ze een prachtige performance neer op She's Like The Wind.

Keizer en Kaat in perfecte harmonie
Keizer en Kaat zetten een prachtige dans neer op de klanken van When you Believe.

Tooske en Glenn want it that way
De guilty pleasure van Tooske brengt tiener uit de jaren '90 het hart op hol. Samen met Glenn danst ze op I Want It That Way van de Backstreet Boys.

Berget en Lenell eren Prince
Bertget Lewis is voor haar guilty pleasure helemaal in het paars, net als danspartner Lenell. Samen dansen ze op When Doves Cry.

Barrie en Janneke terug in de tijd
Terug naar het clubleven in de eerste helft van de vorige week met Barrie en Janneke. Zij dansen op Puttin' On The Ritz.

Anouk en Jesse delen memories
Er is niets mis met Barbra Streisand als guilty pleasure, zeker niet als er zo mooi op gedanst wordt door Anouk en Jesse.

Gijs en Joanne swingen op Dolly Dots
Gijs Staverman heeft de Dolly Dots als guilty pleasure. Hij danst samen met Joanne op het nummer Love Me Just A Littlebit More van deze legendarische meidengroep.

Bibian en Joost ruig op het podium
De guilty pleasure van Bibian is Nirvana. Samen met Joost gaat ze flink tekeer op het podium op Smells Like Teen Spirit.

Openingsdans aflevering 3
De dansers, sterren, jury en presentatoren van Dancing With The Stars openen de show weer spectaculair.

Tijl uit zijn dak op Backstreet Boys
Het thema van Dancing With The Stars is Guilty Pleasures. En Tijl laat zich dat geen twee keer zeggen. Hij gaat helemaal los op de Backstreet Boys.

In deze uitzending van Dancing with the Stars waren Anouk Hoogendijk, Barrie Stevens, Berget Lewis, Gijs Staverman, Heleen van Royen, Jamie Trenité en Tooske Ragas te gast. De presentatie was in handen van Chantal Janzen en Tijl Beckand. Deze uitzending van het programma Dancing with the Stars met de titel Aflevering 3 werd uitgezonden op zaterdag 21 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie