Programma
DanceSing

DanceSing

6
DanceSing is een SBS6 talentshow voor talenten die goed kunnen zingen én dansen. Na de selectieronde gaan de talenten op een speciale bootcamp. Ze worden daar gedrild, gemotiveerd en uitgedaagd om hun eigen grenzen te verleggen. Alles om ze klaar te stomen voor een carrière als succesvol artiest. Voor de winnaar van DanceSing heeft de bekende producer RedOne en zijn team speciaal een wereld track geschreven om samen uit te brengen.
De eerste uitzending van DanceSing is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op DanceSing

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van DanceSing online beschikbaar komt)
Over dit programma
Nieuws
 • DanceSing - SBS6 in 2019 met nieuwe talentenjacht

  SBS6 in 2019 met nieuwe talentenjacht

  22-5-2018

  SBS6 komt in 2019 met een nieuwe talentenjacht voor talenten die kunnen zingen én dansen. RedOne, de producer van megasterren als Lady Gaga, Jennifer Lopez en One Direction, verbindt zijn naam aan de talentenshow. De winnaar krijgt een door hem geschreven en geproduceerde track.

  In het nieuwe programma speelt de zwaarste bootcamp ooit een grote rol. De talenten worden gedrild, gemotiveerd en uitgedaagd om hun grenzen te verleggen. Om de absolute top te bereiken zullen de kandidaten, die zich via sbs6.nl/dancesing kunnen aanmelden, offers moeten brengen.

  De nieuwe talentenjacht wordt geproduceerd door Talpa, de producent van de succesvolle talentenjacht The voice of Holland. SBS6 laat in een persbericht weten dat Talpa voor het programma gebruik maakt van de nieuwste technieken, om het ‘er zo spectaculair mogelijk uit te laten zien’.

  Lees verder